Pleacă și Firea? „Gruparea Pipera” se retrage în ALDE, sub pulpana lui Tăriceanu?

Pleacă și Firea? „Gruparea Pipera” se retrage în ALDE, sub pulpana lui Tăriceanu?

Pleacă și Firea? „Gruparea Pipera” se retrage în ALDE, sub pulpana lui Tăriceanu? A fost anunțată cu surle și trâmbițe plecarea lui Daniel Zamfir de la PNL la ALDE. Ca să înțelegeți mai bine ce înseamnă acest lucru și legătura cu titlul trebuie să aflați niște dedesubturi.  A, nu știați despre „Gruparea Pipera”? Alcătuit din familiile Stancu-Zamfir, Firea-Pandele, Piperea și Gorghiu-Isar? Nu știați nici că Oana Stancu-Antena 3 și soțul său Daniel Zamfir, acum proaspăt senator ALDE, sunt vecinii cuplului Firea-Pandele? Și că la ceas de seară, ori la ăia, ori la ceilalți, la cină, se pune țara la cale?

Cum ar fi, de pildă, preluarea puterii la BNR? Cu propulsarea lui Gheorghe Piperea în locul lui Mugur Isărescu. Și cu soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, vice-guvernator. 

Vă mai aduceți aminte cine-a propulsat-o pe Gabriela Firea în viața publică făcând-o purtătoarea sa de cuvânt? Propunând-o apoi și la decorarea cu Steaua României, pentru merite excepționale? Da, Mugur Isărescu. Cel atacat cel puțin lunar de Lucian Isar. 

Vă mai aduceți aminte de „bâlbele” PNL, condus de Alina Gorghiu, cu desemnarea candidatului PNL pentru București? Și refuzul categoric de a-l sprijini pe Nicușor Dan?

Se cam leagă, nu?

Urmează noi mișcări interesante, oameni buni! Firea a aflat deja toate amănuntele despre atacul orchestrat de Dragnea asupra sa după incidentul Arena Națională....


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Așa o fi?

5 Nimicul la putere