Plumb: E o coaliție a austerității formată din președintele Iohannis, ''grupul de fanarioți de la Bruxelles condus de Cioloș'' și PNL

România este condusă de o coaliție a austerității formată din președintele Iohannis, "grupul de fanarioți de la Bruxelles condus de Cioloș" și PNL, care îmbracă haina PDL-ului, a declarat vineri, la Târgoviște, la lansarea candidaților PSD Dâmbovița, deputatul PSD Rovana Plumb.

''E o coaliție a austerității, formată din agentul electoral numărul unu Klaus Iohannis, grupul de fanarioți de la Bruxelles condus de Cioloș, PNL care îmbracă haina PDL-ului, care a demonstrat timp de opt ani de zile cât a fost la guvernare și anul acesta că nu aplică decât măsuri din care, în ceea ce privește beneficiile creșterii economice, este exclusă majoritatea românilor. Este exclusă majoritatea românilor de la beneficiile creșterii economice, românii sunt disprețuiți, toți cei care muncesc, indiferent de sectorul de activitate, cei care au muncit o viață întreagă, medicii, profesorii, cei care trăiesc în România profundă, toți sunt, efectiv, categorii care sunt disprețuite de cei care sunt astăzi la guvernare și de cei care îi susțin pe fanarioții de la Bruxelles azi, în guvernare'', a spus Rovana Plumb.

Aceasta a adăugat că programul de guvernare al PSD vine cu soluții concrete în sprijinul românilor.

''Sunt convinsă că programul nostru de guvernare vine cu soluții concrete și duce la tot ceea ce înseamnă nevoie de creștere economică și dezvoltare, mai mulți români în clasa de mijloc, mai multe locuri de muncă, reducerea șomajului, reducerea decalajului între urban și rural cu 15% și scoaterea din sărăcie a încă 1,5 milioane de români'', a spus Rovana Plumb.

Lansarea candidaților PSD Dâmbovița la alegerile parlamentare din acest an a avut loc la Casa Tineretului din Târgoviște, în prezența a câteva sute de membri și simpatizanți PSD.

Rovana Plumb, deputat în colegiul 2 Pucioasa din Dâmbovița, este pe primul loc pe lista de candidați a PSD Dâmbovița la Camera Deputaților.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Şeful spitalului principal din Wuhan a murit de infecţie cu coronavirus. Partidul ar vrea să amâne Congresul d…

2 VIDEO Priviți, presa americană independentă continuă să publice imagini cu adevărul din China

3 Nu vă lăsați manipulați de mafia securistă!

4 Udrea / Eram în topul politicienilor care conduc astăzi țara și chiar Europa, dacă nu era un plan ticluit afară…

5 Laborator american de prestigiu: Virusul Wuhan, mult mai transmisibil decât se crede

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Veverița asta a fost salvată după un uragan