PMB: Firea nu și-a exprimat niciodată intenția de a dispune aplicarea de amenzi protestatarilor

PMB: Firea nu și-a exprimat niciodată intenția de a dispune aplicarea de amenzi protestatarilor

Primarul general, Gabriela Firea, nu și-a exprimat niciodată, direct sau aluziv, intenția de a dispune aplicarea de amenzi participanților la evenimentele de stradă din ultima perioadă, a precizat Primăria Capitalei, având în vedere articole și informații de pe rețelele de socializare potrivit cărora edilul intenționează să sancționeze protestatarii care au venit la manifestații cu copiii.

"Având în vedere articolele publicate în mass-media, precum și informațiile apărute 'pe surse' pe rețelele de socializare potrivit cărora primarul general, Gabriela Firea, 'intenționează să sancționeze protestatarii care au venit la manifestații cu copiii', Biroul de Presă al Primăriei Capitalei este împuternicit să facă următoarele precizări: Primarul general Gabriela Firea nu și-a exprimat niciodată, direct sau aluziv, intenția de a dispune aplicarea de amenzi participanților la evenimentele de stradă din ultima perioadă. Sursele anonime invocate de autorii articolului nu există, ci sunt doar menționate pentru a da o brumă de credibilitate unor afirmații făcute cu rea credință, în cadrul unei campanii de denigrare sistematică a primarului general", se arată în comunicatul Municipalității.

Potrivit acestuia, pentru corecta informare a cetățenilor, edilul general face publice toate opiniile pe care le are în legătură cu administrarea Capitalei și, în general, aceste idei sunt urmate și de fapte concrete, ceea ce în cazul de față nu s-a întâmplat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria