PMB: Vom ține cont de doleanțele Facultății de Istorie și vom încerca să remediem eventualele neajunsuri

PMB: Vom ține cont de doleanțele Facultății de Istorie și vom încerca să remediem eventualele neajunsuri

Primăria Capitalei a precizat că evenimente precum concertul de marți din Piața Universității au mai fost organizate, fără să întâmpine reclamații, dar, pe viitor, municipalitatea va ține cont de doleanțele Facultății de Istorie și va încerca să remedieze eventualele neajunsuri.

Precizările au fost făcute după ce mai mulți profesori de la Facultatea de Istorie și-au exprimat nemulțumirea cu privire la evenimentele organizate de PMB în Piața Universității.

Conform unui comunicat transmis AGERPRES de Biroul de presă al municipalității, evenimentul "București este Europa — 10 ani de la integrarea României în Uniunea Europeana", dedicat Zilei Europei, este organizat de Primăria Capitalei, în parteneriat cu Institutul European.

"Locația respectivă a fost solicitată de Institutul European din România, care a dorit să marcheze printr-un eveniment special Ziua Europei. De asemenea, menționăm că astfel de manifestări cultural-artistice au mai fost organizate în locație, neîntâmpinând reclamații. Vă asigurăm de toată disponibilitatea noastră, vom ține cont de doleanțele instituției și vom încerca să remediem eventualele neajunsuri", se arată în comunicat.

Ecaterina Lung, profesor la Facultatea de Istorie a Universității din București, a anunțat, într-o postare pe Facebook, că și-a anulat un curs din cauza zgomotului din Piața Universității. Un alt profesor universitar, Bogdan Antoniu, s-a declarat deranjat de zgomotul din piață, care "acoperă vorbirea și blochează gândirea". Totodată, mai mulți studenți de la Facultatea de Istorie au protestat marți în fața scenei unde are loc concertul, afișând pancarte pe care scria: "De Ziua Europei nu ne lăsați să învățăm".

În Piața Universității se desfășoară un concert care reunește formații precum O-zone, Inna, Carla's Dream, Alexandra Stan, Fly Project, Morandi și Akcent.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite-o pe „micuță”! / Dianei Șoșoacă încep să-i iasă la iveală rădăcinile de la Secu!

2 VIDEO Bloggerii ruşi au dezasamblat noul Renault Duster şi l-au numit plin de „soluţii ţigăneşti”

3 VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!” / Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoa…

4 „Ne vor lua terenuri” / Au luat bani cu împrumut din China! / Disperare în Muntenegru, țara care este pe cale să-ș…

5 O numire care provoacă scârbă / Și se mai miră, jegurile dracului, că-i confundă oamenii cu PSD