PMP Timiş: Valeriu Lupu şi-a înaintat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor

PMP Timiş: Valeriu Lupu şi-a înaintat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean, a anunţat, vineri seara, că organizaţia se delimitează de orice incident în care sunt implicaţi membri ai partidului şi susţine că Valeriu Lupu şi-a înaintat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

"PMP Timiş se delimitează de orice acţiune/incident în care sunt implicaţi membrii/susţinătorii PMP şi asigură cetăţenii de integritatea şi onestitatea membrilor săi, indiferent de poziţii şi funcţii. Orice încălcare a legii şi a moralei creştine nu este tolerată. În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu şi-a înaintat demisia cu data prezentei din funcţia de secretar de stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor. Pe această cale, ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate", arată Cornel Sămărtinean într-un comunicat remis AGERPRES.

Anterior, premierul Ludovic Orban a declarat pentru AGERPRES că îl va demite pe Valeriu Lupu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor pe numele căruia ar fi fost deschis dosar penal în urma unui accident rutier în care a fost implicat la Timişoara.

Poliţiştii timişoreni au întocmit, vineri, dosar penal pe numele unui bărbat care a lovit o maşină într-o parcare din Timişoara şi a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, dar şi să i se recolteze probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul este Valeriu Lupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

"Un bărbat de 56 de ani a lovit o maşină aflată într-o parcare de pe strada Behelei, producând pagube materiale. La sosirea echipajelor de poliţie, bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, totodată refuzând şi să i se recolteze probe de sânge. Astfel, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Aurora Voicilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?