PNL face sondaj ca să vadă dacă îl mai vor bucureștenii pe Nicușor Dan. Cum vede Burduja situația din Capitală

PNL face sondaj ca să vadă dacă îl mai vor bucureștenii pe Nicușor Dan. Cum vede Burduja situația din Capitală

Ministrul Sebastian Burduja, liderul PNL Bucureşti, a declarat, miercuri, că urmează ca în perioada următoare să îi întrebe şi pe bucureşteni printr-un sondaj dacă mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat, datele urmând a fi făcute publice.

Sebastian Burduja, președinte al PNL București și ministru al Energiei FOTO Inquam Photos

Suntem în plin proces de evaluare pentru mandatul actual al domnului Nicuşor, ce a făcut până acum şi se împlineşte în curând un an de când PNL i-a lăsat un decalog, 10 subiecte domnului Nicuşor. Dânsul a răspuns după şase luni, a răspuns în ultima zi, i-am parcurs răspunsul, îl evaluez, împreună cu colegii mei, eu nu sunt convins dar vom avea o evaluare finală în perioada următoare”, a declarat Sebastian Burduja în emisiunea România Politică de la Prima News, potrivit News.ro

„Vă spun un lucru în premieră, că o să îi întrebăm şi pe bucureşteni, foarte direct, mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat? Vom face un sondaj public, în care toţi se vor putea pronunţa”, a precizat Burduja.

Ministrul Energiei a precizat că această campanie va începe zilele următoare. Liderul PNL Bucureşti a precizat că ”nu i se pare că Bucureştiul arată pe cât de bine ar trebui să arate”, precizând că PIB-ul Bucureştiului este peste multe Capitale europene, dar „avem o administraţie foarte proastă”.

Nicușor Dan încă mai speră la susținerea dreptei în Capitală

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, luni seară, că discută „cu toate partidele de dreapta” despre o eventuală susţinere a sa pentru un nou mandat şi apreciază că nu este exclusă în acest moment această posibilitate. El consideră că, dacă dreapta va avea candidat unic, are prima şansă, în caz contrar va câştiga candidatul PSD. Primarul general este de părere că nu este potrivită comasarea alegerilor locale cu primul tur al alegerilor prezidenţiale, unul dintre scenariile discutate în spaţiul public.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat