PNL, prostie și neputință! Îl țin în Guvern pe Arafat, care a devenit propagandist PSD! Priviți, Ciolacu a făcut afiș cu Arafat!

PNL, prostie și neputință! Îl țin în Guvern pe Arafat, care a devenit propagandist PSD! Priviți, Ciolacu a făcut afiș cu Arafat!

Prostie și neputință la PNL! Îl țin în Guvern pe Arafat, care a devenit propagandist PSD! Ciolacu atacă Guvernul PNL cu declarațiile unui membru al Guvernului PNL! Priviți, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se folosește de declarațiile lui Raed Arafat, secretar de stat in Guvernul PNL, pentru a ataca violent Guvernul PNL.

Orban n-a avut cojones să-l dea afară când trebuia!

„Oricât s-ar zbate PNL & ”prietenii” să vă facă să credeți altceva, privatizarea sănătății are un singur efect. Cinic și dur: cine are bani trăiește, cine n-are, moare!

De aceea, voi face tot ce îmi stă în putere pentru a opri ordonanța morții!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Raed Arafat a lansat noi acuzatii violente la adresa guvernului din care inca face parte, sustinand ca ordonanta de urgenta pe Sanatate ii va lovi crunt pe romanii simpli. El a laudat Avocatul Poporului pentru ca a atacat ordonanta.

„O sa pierdem personal din domeniul public. Afectam nivelul din domeniul public. Acest lucru nu aduce un sistem mai bun, nu va putea sa inlocuiasca ce facem noi. (…) O vizita la UPU s-ar putea sa te coste si 10.000 de lei. In SUA iesi cu 3.000 de dolari factura la o raceala si febra”, a declarat Raed Arafat la Realitatea TV.

„Eu imi fac treaba mai departe si o fac cat de corect pot. Avem mult de facut, mult de construit. Imi fac treaba pana la momentul in care mi se spune ca nu mai e nevoie de mine”, a mai spus Arafat, inca membru al guvernului pe care il ataca.

”Cred ca este corect ce a facut Avocatul Poporului. Ca cetatean consider ca ordonanta trebuie dezbatuta, lasata la o parte urgenta. Se doreste sa intre comerciantii in ea si nu e corect”, a mai spus Raed Arafat.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Așa o fi?

4 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

5 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!