Politehnica București anunță oficial că o studentă a fost transportată din complexul studențesc Regie la Matei Balș, cu suspiciune de coronavirus

Politehnica București anunță oficial că o studentă a fost transportată din complexul studențesc Regie la Matei Balș, cu suspiciune de coronavirus

Politehnica București anunță oficial că o studentă a fost transportată din complexul studențesc Regie la Matei Balș, cu suspiciune de coronavirus.

Universitatea Politehnica București anunță că o studentă “a fost transportată la Institutul Matei Balș, fiind suspectă de coronavirus. În cazul în care vor fi necesare măsuri, le vom comunica în timp util atât studenților, cât și salariaților UPB”.

O studentă din București a fost transportată duminică seară din căminul P22 din Complexul Studențesc Regie la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, cu suspiciune de coronavirus, potrivit surselor Edupedu.ro. Tânăra este studentă la masterat în cadrul Universității Politehnica București, iar conform procedurii rezultatele vor veni luni.

 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat duminică seară că o femeie revenită din Italia care acuza durere în gât a fost transportată la Spitalul Matei Balş, pentru investigaţii medicale.

 În comunicatul Grupului de Comunicare Strategică se arată că “pacientul a fost transportat cu un echipaj SMURD pentru a fi testată cu în vederea stabilirii dacă a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Astfel, femeia nu este confirmată ca fiind purtătoare a virusului, ci se fac verificări pentru a se stabili acest lucru, având în vedere simptomele prezentate și zona din care a revenit în țară.”

În România au fost înregistrate, până duminică, 15 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 (coronavirus), dintre care cinci au fost declarate vindecate şi au fost externate, a anunţat anterior Grupul de Comunicare Strategică, citat de Agerpres.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina