Poliţia Capitalei: Amenzi însumând 215.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie împotriva SARS-CoV-2

Poliţia Capitalei: Amenzi însumând 215.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecţie împotriva SARS-CoV-2

Poliţiştii bucureşteni au aplicat, în ultimele 24 de ore, amenzi în valoare de 215.500 lei, în urma acţiunilor de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecţie împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2 în pieţe agroalimentare, magazine, terase, dar şi în mijloacele de transport public.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Poliţia Capitalei, fost aplicate aproximativ 1.000 de sancţiuni contravenţionale.

Verificările au vizat aproape 1000 de obiective, fiind efectuate controale şi în 2000 de mijloace de transport la suprafaţă şi 160 de subteran.

De asemenea, poliţiştii aflaţi în teren au revenit cu recomandări privind portul măştii de protecţie şi păstrarea distanţării fizice.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Jandarmeriei, Poliţiei Locale, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Agenţiei Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi DSP. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...