Poliția Capitalei: Un minor a fost rănit cu cuțitul de concubinul mamei sale; agresorul a fost reținut

Poliția Capitalei: Un minor a fost rănit cu cuțitul de concubinul mamei sale; agresorul a fost reținut

Un copil a fost rănit cu un cuțit de către concubinul mamei sale, agresorul fiind reținut și cercetat pentru infracțiunea de violență în familie, a informat sâmbătă Poliția Capitalei.

"Astăzi, 26.08.2017, in jurul orei 16.00, prin apel 112, o femeie a sesizat un conflict casnic în urma căruia fiul ei minor a fost lovit la mână, cu un cuțit, de către concubinul ei. La fata locului s-au deplasat echipaje de poliție, precum și o ambulanță. Copilul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea", a anunțat Poliția Capitalei.

Agresorul a fost condus de polițiști la audieri, iar din primele date a rezultat că intre cei doi concubini s-a declanșat un conflict verbal, care a escaladat, moment în care bărbatul a încercat să-și lovească concubina cu un obiect tăietor. Minorul a intervenit, fiind vătămat in zona brațului.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate de Secția 19 Poliție sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, față de cel în cauză fiind luată măsura reținerii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia