Poliția cere ajutor pentru găsirea unui tânăr dispărut. Filip este influencer și susține că a făcut o avere din criptomonede

Poliția cere ajutor pentru găsirea unui tânăr dispărut. Filip este influencer și susține că a făcut o avere din criptomonede

Poliția Capitalei face apel la cetățeni pentru găsirea lui Filip Cristian Titian, un tânăr în vârstă de 21 de ani, dat dispărut după ce a plecat de acasă ieri și n-a mai revenit la domiciliu.

Cristian Filip. FOTO Facebook Filip Cristian

Tânărul a plecat de acasă joi, în jurul orei 22.58, din sectorul 4 al Capitalei, și nu a mai revenit. Familia l-a dat dispărut.

Poliţia Capitalei a prezentat semnalmentele lui: 1,80 m înălţime, 70 de kilograme,, constituţie atletică, ten alb, păr blond, faţă rotundă, ochi căprui.

În seara dispariţiei purta adidaşi negri, cămaşă închisă la culoare și pantaloni negri.

„Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, transmite Poliția.

Cine este Filip Cristian Titian

Filip Cristian Titian are 21 de ani și este cunoscut pe rețeaua socială TikTok sub numele „filipcristiant", având peste 130.000 de urmăritori, potrivit Digi24 .

Tânărul se prezintă ca antreprenor și investitor la bursă.

Susține că are sute de milioane de euro

În înregistrările postate în online, tânărul vorbește despre criptomonede și susține că a obținut sute de milioane de euro de pe urma acestora.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?