Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru găsirea bărbatului suspectat de crima din Şotriile

Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru găsirea bărbatului suspectat de crima din Şotriile

Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru găsirea bărbatului bănuit că şi-ar fi ucis iubita în localitatea Şotriile, judeţul Prahova.

"Faţă de Laurenţiu Marin, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună", precizează IPJ Prahova.

Potrivit sursei citate, acesta ar avea 1,70-1,75 m înălţime, păr negru, constituţie atletică, ochi căprui, îmbrăcat cu pulover multicolor cu nasturi/fermoar, tricou albastru, pantaloni 3/4 gri închis, adidaşi de culoare albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit IPJ Prahova, sâmbătă, la orele 16:08, prin apelul 112 s-a sesizat faptul că pe raza comunei Şotriile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă.

La faţa locului a fost găsit cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului, menţionează sursa amintită.

"Au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii, în vederea depistării persoanei bănuite", precizează IPJ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...