Poliția, despre scandalul de fraudă la sectorul 1: Asupra unui bărbat au fost găsite 473 de procese-verbale de la secții de votare/Au fost audiate 8 persoane

Poliția, despre scandalul de fraudă la sectorul 1: Asupra unui bărbat au fost găsite 473 de procese-verbale de la secții de votare/Au fost audiate 8 persoane

Polițiștii chemați luni de către reprezentanții USR la sediul Biroului Electoral Sector 1, existând suspiciuni de fraudare a alegerilor, au găsit asupra unui bărbat 773 de procese-verbale de la secții de votare, a anunțat marți șeful Poliției Sector 1, care nu a putut preciza dacă era vorba despre procese-verbale originale. El a spus că în acest caz au fost audiate 8 persoane, iar ancheta continuă.
Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, l-a acuzat luni de tentativă de fraudare a alegerilor pe contracandidatul său de la PSD, actualul primar în funcție Dan Tudorache. Într-o serie de filmulețe postate pe pagina sa de Facebook, Armand susține că în sediul Primăriei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentanții USR au sesizat Poliția, care a anunțat că mai multe persoane au fost duse la audieri.

Marți, Clotilde Armand a anunțat că va cere Parchetului General preluarea anchetei privind situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1, caz în care candidata susținută de PNL și USR-PLUS a acuzat o tentativă de fraudare a alegerilor de către contrcandidatul său de la PSD, Dan Tudorache.
"Aud că prietenul lui Omar Hayssam (Marcel Ciolacu) împreună cu fostul primar bolșevic de la Sectorul 1 (da, este un bolșevic pur sânge care a transformat Poliția Locală în poliție politică și a folosit-o să mă urmărească) vor să renumere voturile pentru că țineți-vă bine: ''voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate.'' Really? Și în 2016 ce-ați făcut domnilor?! Acum, eu vreau să-i lămuresc pe cei doi în felul următor. Astăzi voi solicita Parchetului General al României să preia ancheta despre situația de la Biroul Electoral al Sectorului 1. Să înțelegem și noi o treabă”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.
În cursul dimineții, Dan Tudorache a anunțat că va cere Biroului Electoral Central renumărarea voturilor de la sectorul 1.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...