Poliţia din Noua Zeelandă infirmă zvonurile cu privire la partenerul de viaţă al şefei executivului

Poliţia din Noua Zeelandă infirmă zvonurile cu privire la partenerul de viaţă al şefei executivului

Poliţia din Noua Zeelandă s-a simţit obligată să reabiliteze numele lui Clarke Gayford, partenerul de viaţă al şefei executivului, Jacinda Ardern, după ce o mulţime de zvonuri despre prezentatorul de televiziune au fost publicate pe reţelele de socializare online, informează miercuri dpa.

"Chiar dacă de obicei nu răspundem solicitărilor pentru a confirma dacă persoane sunt investigate de poliţie, în acest caz putem spune că domnul Gayford nu este şi nu a fost subiectul niciunei anchete a poliţiei şi nici nu a fost pus sub acuzaţie în legătură cu ceva", anunţă un comunicat al poliţiei emis miercuri.

Mai multe mass-media locale au informat că au fost contactate de reprezentanţi ai publicului după ce Ardern a preluat în octombrie funcţia de premier, aceştia lansând diferite acuzaţii împotriva lui Gayford, care găzduieşte o populară emisiune de pescuit. Zvonurile şi insinuările, care nu au fost publicate din motive legale, au apărut totuşi pe reţelele de socializare online.

Ardern, care aşteaptă să nască în iunie primul copil al cuplului, a declarat că nu comentează aceste "politici murdare". "Nu sunt aici pentru asta", a spus ea.

Jurnalistul de investigaţii şi autorul Nicky Hager a declarat pentru New Zealand Herald că sunt oameni care se folosesc de social media pentru a lansa zvonuri şi bârfe în scopul obţinerii de avantaje politice. "Ei încearcă să obţină avantaje partizane prin lezarea premierului printr-o campanie de insinuări", a spus el. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

2 Așa o fi?

3 Așa o fi? Atât de grav?

4 Se strânge lațul / Live Science: Cercetătorii au recuperat secvențe genetice ale coronavirusului șterse în secre…

5 Citiți și voi ce scrie judecătoarea României la CEDO despre ministrul Justiției!