Poliția germană a arestat un suspect algerian care a strigat: "Vă arunc în aer"

Poliția germană a arestat un suspect algerian care a strigat: "Vă arunc în aer"

Poliția germană a arestat miercuri un refugiat algerian în vârstă de 19 ani care a fugit dintr-un centru de psihiatrie mai devreme în timpul zilei strigând: "Vă arunc în aer", punând capăt ultimului incident dintr-o serie ce a întins nervii la maxim în țară, relatează Reuters.

Poliția federală germană l-a arestat pe solicitantul de azil în principala gară din Bremen (nordul Germaniei), după o urmărire de o oră care a determinat evacuarea centrului comercial din Bremen, potrivit poliției din statul vecin Saxonia Inferioară.
   
Poliția a precizat că ancheta continuă.
   
Potrivit poliției, suspectul a simpatizat cu Statul Islamic când era în arest weekendul trecut pentru mai multe furturi și de asemenea cu un bărbat înarmat care a ucis nouă persoane într-un centru comercial din Munchen vinerea trecută. Dar poliția a adăugat că nu există alte dovezi cu privire la anumite legături.
   
Germania rămâne în alertă maximă după o serie de atacuri care au făcut 15 morți din 18 iulie, inclusiv patru atacatori. Oficialii germani au declarat că două dintre incidente au legătură cu Statul Islamic.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor