Poliția germană a arestat un suspect algerian care a strigat: "Vă arunc în aer"

Poliția germană a arestat un suspect algerian care a strigat: "Vă arunc în aer"

Poliția germană a arestat miercuri un refugiat algerian în vârstă de 19 ani care a fugit dintr-un centru de psihiatrie mai devreme în timpul zilei strigând: "Vă arunc în aer", punând capăt ultimului incident dintr-o serie ce a întins nervii la maxim în țară, relatează Reuters.

Poliția federală germană l-a arestat pe solicitantul de azil în principala gară din Bremen (nordul Germaniei), după o urmărire de o oră care a determinat evacuarea centrului comercial din Bremen, potrivit poliției din statul vecin Saxonia Inferioară.
   
Poliția a precizat că ancheta continuă.
   
Potrivit poliției, suspectul a simpatizat cu Statul Islamic când era în arest weekendul trecut pentru mai multe furturi și de asemenea cu un bărbat înarmat care a ucis nouă persoane într-un centru comercial din Munchen vinerea trecută. Dar poliția a adăugat că nu există alte dovezi cu privire la anumite legături.
   
Germania rămâne în alertă maximă după o serie de atacuri care au făcut 15 morți din 18 iulie, inclusiv patru atacatori. Oficialii germani au declarat că două dintre incidente au legătură cu Statul Islamic.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

2 Țara infracțională România / Două doctorițe au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru divulgarea subiectelor la rezidențiatul din 2021

3 VIDEO Figuranții cu bani ne-au făcut de cacao / Artiștii trupei Coldplay, „extrem de afectați” după fluierăturile de la București la adresa tânărului ro…

4 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

5 Încep surprizele? / SUA și Ucraina vor semna joi un acord de securitate