Poliția și serviciile de securitate britanice cunosc identitatea atentatorului de la Manchester, dar nu o dezvăluie deocamdată (May)

Poliția și serviciile de securitate britanice cunosc identitatea atentatorului de la Manchester, dar nu o dezvăluie deocamdată (May)

Premierul britanic Theresa May a declarat marți că poliția și serviciile de securitate britanice cunosc identitatea presupusului atentator sinucigaș care a ucis 22 de persoane, printre care mulți copii, luni seară într-o sală de concerte din Manchester, transmit Reuters și DPA.

* LIVE UPDATE Explozie la Manchester: 22 de morți și 59 de răniți; autoritățile tratează explozia drept incident terorist (FOTO/VIDEO)

Vorbind din fața reședinței sale din Downing Street 10, Theresa May a afirmat însă că autoritățile nu sunt pregătite deocamdată să anunțe identitatea atacatorului.

Ea a confirmat că acesta a acționat singur, însă nu este clar dacă alte persoane au ajutat la pregătirea atacului.

Potrivit dnei May, atacul a fost ''unul dintre cele mai grave acte teroriste pe care le-am trăit vreodată în Marea Britanie''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...