Poliţia suedeză a efectuat o descindere la un apartament în urma unui atac posibil terorist cu cuţitul

Poliţia suedeză a efectuat o descindere la un apartament în urma unui atac posibil terorist cu cuţitul

Poliţia a efectuat miercuri seara o descindere într-un apartament din oraşul Vetlanda din sudul Suediei, în urma unui atac în masă cu cuţitul, informează Reuters.

Un bărbat în vârstă de circa 20 de ani a rănit şapte oameni în urma unei serii de agresiuni, înainte de a fi împuşcat şi reţinut de forţele de ordine.

Poliţiştii au comunicat că unele detalii din anchetă au sugerat investigarea unei posibile motivaţii teroriste a atacatorului. Acesta este spitalizat, la fel ca şi victimele sale.

Miercuri seara, poliţia a pătruns în presupusul domiciliu din Vetlanda al agresorului, de unde a ridicat probe, şi a discutat cu vecinii, scrie ziarul Dagens Nyheter, preluat de Reuters.

Oficialităţile nu au dezvăluit identitatea celui arestat, dar au precizat că acesta avea ca antecedente mai multe infracţiuni minore.

Poliţia a fost anunţată despre atac miercuri, în jurul orei locale 15.00 (14.00 GMT). Agenţii au controlat rapid situaţia şi afirmă că nu există indicii privind implicarea altor suspecţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...