Poliţist din Satu Mare, surprins în timp ce se masturba într-un centru comercial din Cluj-Napoca

Poliţist din Satu Mare, surprins în timp ce se masturba într-un centru comercial din Cluj-Napoca

Incidentul a avut loc în Iullius Mall, iar suspectul susţine că este poliţist în Satu Mare. Documentul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Un polițist a fost prins în timp ce se masturba într-o cabină de probă de la Iulius Mall Cluj. Clienții magazinului au semnalat paza pentru că bărbatul făcea zgomote prea mari.cand a fost abordat, perversul a spus că este polițist, pentru a scăpa, relatează  știridecluj.ro

"In data 12.02.2020 ora 16:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către dispecerul de pază a complexului Iulius Mall, despre faptul că în jurul orei 16:00  a fost depistată o persoana de sex masculin, care practica "onanismul" într-o cabina de probă din magazinul Bershka, din incinta complexului Iulius Mall din mun. Cluj-Napoca.  Urmare a legitimării persoanei în cauză , acesta și-a declinat calitatea de "polițist", avand gradul de subcomisar de politie, în cadrul "SCCO Satu Mare".

La data de 12 februarie a.c., am fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat, care se afla intr-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent in cabina de probă.  Acesta ar fi fost observat de catre persoane care se aflau in zonă si care au anuntat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urma a intrat in cabina si nu ar fi observat ceva in neregula, insa a alertat organele de politie pentru investigatii si stabilirea veridicitatii celor sesizate. 

O patrula din cadrul Sectiei 3 Politie a mers la fata locului, l-a preluat pe barbat si au intocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost  inaintat Parchetului dpl Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, intrucat barbatul are calitatea de politist".



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa