Polițist în arest la domiciliu pentru furt din locuințe!

Polițist în arest la domiciliu pentru furt din locuințe!

Un polițist de la Inspectoratul Județean Prahova a fost plasat în arest la domiciliu, fiind suspect că a furat din mai multe locuințe.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează cercetări faţă de un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Prahova care a fost plasat în arest la domiciliu, informaţia fiind confirmată, joi, pentru AGERPRES, de către reprezentanţii parchetului.

IJP Prahova a transmis un punct de vedere după apariţia în spaţiul public a unor informaţii din care reiese că un poliţist din cadrul instituţiei este cercetat pentru furt din locuinţe.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova se delimitează de astfel de comportamente care nu fac cinste instituţiei şi pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară. Totodată, precizăm că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii şi vor fi luate măsurile legale indiferent de calitatea acestora. Având în vedere calitatea persoanei în cauză, cercetările sunt de competenţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova”, arată sursa citată.

Ulterior, PT Prahova a confirmat, la solicitarea AGERPRES, faptul că efectuează cercetări într-o astfel de speţă.

„Având în vedere apariţia în mai multe trusturi de presă a informaţiei privind cercetările efectuate faţă de un poliţist din cadrul IPJ Prahova şi a faptului că instituţia a dat un comunicat de presă privind acest aspect, confirmăm că faţă de o persoană având această calitate se efectuează cercetări într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Faţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu de către Judecătoria Ploieşti. Punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea la.domiciliu reprezintă etape ale procesului penal ce nu pot înfrânge prezumţia de nevinovăţie de care inculpatul beneficiază”, arată sursa citată.

Conform informaţiilor apărute în spaţiul public, poliţistul respectiv ar fi acuzat de furt din locuinţe.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

2 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

3 Cineva din Europa de Est a dat 136 de milioane $ pe un apartament de lux din Dubai care nici măcar n-a fost construit

4 VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

5 VIDEO Pe Miss Venezuela 2023 o cheamă Ileana!