Polițist snopit în bătaie în fața fiului său după ce a încercat să salveze o fată agresată de trei tineri

Polițist snopit în bătaie în fața fiului său după ce a încercat să salveze o fată agresată de trei tineri

Un polițist din comuna Gugești – Vrancea a fost bătut cu bestialitate chiar în fața fiului său pentru că a „îndrăznit” să intervină în ajutorul unei tinere care era agresată de trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani pe peronul gării Gugești.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 29 ianuarie, în Gara din Gugești, unde polițistul, aflat în timpul liber, se afla împreună cu fiu său de 7 ani.

Omul legii a observat cum trei tineri agreau verbal și fizic o femeie, pe peron, și a intervenit, spunându-le că este polițist și rugându-i să se oprească. În acel moment, cei trei tineri au tăbărât pe polițist și l-au lovit cu pumnii și picioarele, la scenă asistând și fiul minor al ofițerului.

„La data de 30 Ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugesti au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani, care în cursul serii de 29.01.2023, în jurul orei 20:23, au lovit un bărbat, in timp ce se afla pe peronul gării din comuna Gugești.

Tinerii urmează sa fie prezentați in cursul zilei de astăzi procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecătoria Focsani, în vederea dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Vrancea, potrivit Realitateadevrancea .

Ce spune statutul Polițistului

Potrivit Statului Polițistului din Atribuțiile Poliției Române – Legea 218/2002, art.28, alineatul 4 „Poliţistul este obligat să intervină şi în afara orelor de program, a atribuţiilor sale de serviciu şi a competenţei teritoriale a unităţii din care face parte, când ia cunoştinţă de existenţa unei infracţiuni flagrante, precum şi pentru conservarea probelor în cazul altor infracţiuni a căror cercetare va fi efectuată de organele competente.”

Cu toate acestea, procurorii care au preluat cazul nu fac cercetare pentru ultraj, ci pentru loviri și alte violențe.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina