Polițiști agresați după ce au încercat să oprească un șofer beat VIDEO

Polițiști agresați după ce au încercat să oprească un șofer beat VIDEO

Un șofer băut a fost imobilizat și încătușat de polițiști, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora și și-a continuat drumul. În timpul intervenției, mai multe persoane i-au lovit pe polițiști cu picioarele, scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

„Prima zi de Paşte; - un apel la 112 sesizează prezenţa unui şofer băut în trafic; - primul echipaj ajunge în zonă, identifică autoturismul în mişcare; - şoferul nu opreşte la semnalele poliţistului rutier şi continua goana prin sat; - la un moment dat trage pe dreapta, sare din maşina şi escaladează gardul unei case”, notează sindicatul.

În acceași postare, se menționează că imaginile surprind „doar partea în care poliţiştii încearcă să-l imobilizeze pe un bărbat care a venit în sprijinul şoferului fugar şi care i-a atacat lovindu-i cu pumnii”.

Foto: Arhivă

Sindicatul Europol mai scrie că „Intervenţia colegilor noştri este îngreunată de modul de manifestare a spiritului «civic» de care dau dovadă celelalte persoane venite în sprijinul bărbatului care îi îmbrâncesc şi îi lovesc cu picioarele pe poliţişti împiedicându-i să realizeze încătuşarea”.

Postarea se încheie prin precizarea faptul că, în astfel de situații, nu se poate vorbi decât de reținerea sau arestarea preventivă a persoanelor care au participat la ultragierea poliţiştilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria