Polițiștii au identificat bărbatul care a transmis un mesaj de amenințare unui jurnalist sportiv

Poliția Capitalei a depistat bărbatul care a transmis un mesaj de amenințare, prin intermediul unei rețele de socializare, la adresa unui jurnalist de la o publicație sportivă.

"În această dimineață, în urma investigațiilor efectuate de către polițiști, bărbatul care a postat mesajul a fost identificat și depistat, în prezent fiind audiat la sediul subunității. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare și pentru stabilirea situației de fapt. Bărbatul în cauză are 24 de ani și este din București", au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Plângerea a fost depusă sâmbătă, la Secția 8 Poliție, de către jurnalistul care lucrează în cadrul unei publicații sportive.

Cătălin Tolontan, redactor șef al "Gazetei Sporturilor" a anunțat, sâmbătă, pe Facebook, că unul dintre colegii săi a primit un mesaj de amenințare cu următorul conținut "Vei fi un Charlie Hebdo în variantă de soft mode. Știm la ce oră ajungi la muncă, știm unde stai...".

"Mesajul este semnat de o persoană care pretinde că face parte din PCH, dar evident că 'Peluza Cătălin Hâldan' nu și-l asumă și nici Gazeta nu presupune că amenințarea ar veni din acea direcție", a mai precizat Tolontan.

AGERPRES / (AS — autor: Irinela Vișan, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

2 Rău a ajuns Armata Română...

3 ULTIMA ORĂ Un alt pesedist de frunte omorât de coronavirus!

4 Cinci șefi de la Romsilva Bacău au fost arestați după ce au luat un milion de euro mită de la o companie de ”î…

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!