Polițiștii au reținut un bărbat care a furat un taxi după ce a agresat fizic șoferul

Polițiștii au reținut un bărbat care a furat un taxi după ce a agresat fizic șoferul

Polițiști din Capitală au reținut joi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și distrugere, după ce a furat un taxi, agresând fizic șoferul.

Potrivit DGPMB, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați prin intermediul 112 de către un taximetrist în vârstă de 53 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un client, care ulterior i-a sustras autoturismul.

În urma investigațiilor desfășurate, a rezultat faptul că, în jurul orei 8,30, victima a luat doi clienți din Câmpina, județul Prahova, care i-au solicitat să-i transporte la București, iar ulterior la aeroportul Otopeni.

În timp ce se aflau pe șoseaua București — Ploiești, în zona unei intersecții, unul dintre clienți a tras frâna de mână, a oprit autoturismul și a exercitat acte de violență asupra șoferului, acesta din urmă reușind însă să iasă din autovehicul și să strige după ajutor, arată Poliția Capitalei.

Ca urmare, în fața și în spatele taxiului au oprit alte două autoturisme, timp în care bărbatul de 36 de ani s-a urcat la volan și a demarat, lovind cele două mașini pentru a-și asigura scăparea.

La scurt timp, bărbatul a fost depistat și imobilizat, fiind condus pentru audieri la sediul Secției 2 Poliție.

Totodată, a fost identificat și cel de-al doilea pasager din taxi, despre care victima a declarat că nu a a avut nicio implicare în comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie și a două infracțiuni de distrugere, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Poliției Transporturi Aeroport Otopeni și Punctul de Trecere al Frontierei Otopeni și al Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 „Regele este prea plictisitor în pat”

3 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

4 VIDEO „România încă este foarte bine” / O româncă din SUA, siderată după ce a cumpărat o pâine de la supermarket

5 Declarațiile președintelui Iohannis s-au viralizat în presa rusă, care relatează pe larg despre refuzul de a trimit soldați și sisteme Patriot în Ucra…