Polițiștii au reținut un bărbat care a furat un taxi după ce a agresat fizic șoferul

Polițiști din Capitală au reținut joi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și distrugere, după ce a furat un taxi, agresând fizic șoferul.

Potrivit DGPMB, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați prin intermediul 112 de către un taximetrist în vârstă de 53 de ani cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către un client, care ulterior i-a sustras autoturismul.

În urma investigațiilor desfășurate, a rezultat faptul că, în jurul orei 8,30, victima a luat doi clienți din Câmpina, județul Prahova, care i-au solicitat să-i transporte la București, iar ulterior la aeroportul Otopeni.

În timp ce se aflau pe șoseaua București — Ploiești, în zona unei intersecții, unul dintre clienți a tras frâna de mână, a oprit autoturismul și a exercitat acte de violență asupra șoferului, acesta din urmă reușind însă să iasă din autovehicul și să strige după ajutor, arată Poliția Capitalei.

Ca urmare, în fața și în spatele taxiului au oprit alte două autoturisme, timp în care bărbatul de 36 de ani s-a urcat la volan și a demarat, lovind cele două mașini pentru a-și asigura scăparea.

La scurt timp, bărbatul a fost depistat și imobilizat, fiind condus pentru audieri la sediul Secției 2 Poliție.

Totodată, a fost identificat și cel de-al doilea pasager din taxi, despre care victima a declarat că nu a a avut nicio implicare în comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie și a două infracțiuni de distrugere, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Poliției Transporturi Aeroport Otopeni și Punctul de Trecere al Frontierei Otopeni și al Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

3 Băsescu și Ponta, bălăcăreală la Cocina TV! Ponta: După şase seara, culcaţi-vă / Băsescu: E tonul prostului

4 Numărul cazurilor noi de coronavirus se menține uriaș / 592 de cazuri de infectare cu Covid după 14.680 de teste…

5 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!