Poliţiştii Capitalei au prins în flagrant patru bărbaţi după ce au sustras bani şi carduri bancare de la un bătrân

Poliţiştii Capitalei au prins în flagrant patru bărbaţi după ce au sustras bani şi carduri bancare de la un bătrân

Poliţiştii Capitalei au prins în flagrant patru bărbaţi după ce au sustras bani şi carduri bancare de la un bărbat de 77 de ani, în timp ce se aflau în incinta unui hipermarket din Buzău, după care au retras de la bancomat suma de 4.000 de lei.

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 40 de ani, la scurt timp după ce au sustras bani şi carduri bancare din borseta unui bărbat de 77 de ani, după care au retras de la bancomat o sumă de bani, prejudiciul total creat fiind estimat la 6.000 de lei", informează un comunicat al DGPMB transmis, miercuri, AGERPRES.

Din datele şi probele administrate de către poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public a rezultat presupunerea rezonabilă că patru bărbaţi ar avea preocupări de natură infracţională, atât în Capitală, cât şi alte oraşe din ţară.

"Poliţiştii au trecut la supravegherea celor în cauză, aceştia fiind prinşi în flagrant la data de 7 iulie, în jurul orei 12,30, în municipiul Buzău, la scurt timp după ce au sustras un portofel cu acte, bani şi carduri bancare, din borseta unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, în timp ce se aflau în incinta unui hipermarket şi au efectuat tranzacţii frauduloase prin folosirea neautorizată a două dintre cardurile sustrase, retrăgând în numerar de la bancomate suma de 4.000 de lei", arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi acces ilegal la un sistem informatic, cu trei bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...