Poliţiştii cehi au transformat un Ferrari confiscat în spaima infractorilor. Atinge o viteză de peste 320 km/oră VIDEO

Poliţiştii cehi au transformat un Ferrari confiscat în spaima infractorilor. Atinge o viteză de peste 320 km/oră VIDEO

Noua achiziţie a poliţiştilor din Cehia va fi folosită pentru a-i prinde pe cei mai agresivi şoferi care circulă pe drumurile de mare viteză, dar şi în diferite acţiuni, care implică deplasarea cu o viteză superioară.

Autoturismul Ferrar 458 Italia are 2.000 de kilometri la bord. Bolidul a stat 10 ani într-un garaj înainte de a fi confiscat şi a avut nevoie de mai multe intervenţii, pentru a putea fi transformată în maşină de poliţie.

„Vehiculul va fi folosit într-o unitate la nivel naţional şi mizăm pe folosirea lui împotriva celor mai agresivi piraţi ai drumurilor cehe. Îi putem folosi potenţialul şi atunci când urmărim vehicule furate care trec prin teritoriul nostru către ţările vecine. Gama de sarcini pe care le va îndeplini autovehiculul este cu adevărat largă”, a spus Jiří Zlý, directorul Serviciului Poliţie Rutiere. De asemenea, maşina va fi folosită şi în combaterea curselor ilegale de maşini.

Atinge 100 km/oră în 3,4 secunde

Maşina Ferrari va fi folosit de Departamentul de Supraveghere Specială al Republicii Cehe.

Ferrari 458 Italia care a intrat în dotarea poliţiştilor cehi are un motor V8 de 4,5 litri care dezvoltă o putere de 565 CP. Acceleraţia de la 0 la 100 km este de atinsă în 3,4 secunde.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...