Polițiștii din Germania, șocați de descoperirea făcută în mașina unor români. Ce le-a atras atenția

Polițiștii din Germania, șocați de descoperirea făcută în mașina unor români. Ce le-a atras atenția

Un șofer român, în vârstă de 35 de ani, a fost sancționat contravențional și a rămas fără plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale vehiculelor cu care se deplasa pe autostrada A96 din Germania, în urma unui control de rutină, în trafic. Pe lângă faptul că i-au reținut plăcuțele cu numărul de înmatriculare, polițiștii din orașul Memmingen au descoperit și alte nereguli.

Șoferul a fost amendat. Foto shutterstock (Arhivă)

Agenții de poliție germani au tras pe dreapta duminică după orele prânzului un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o remorcă. Dat fiind faptul că remorca tractată se afla într-o stare deplorabilă, polițiștii au decis să verifice amănunțit ansamblul rutier într-o zonă de odihnă din Turkheim, conform știridiaspora.ro .

Oamenii legii au descoperit că bărbatul transporta în remorcă doi câini din rasa Husky , care nu erau asigurați în mod adecvat, și o roată de rezervă care nu era așezată corespunzător. De asemenea, remorca avea două roți care nu aveau aceeași dimensiune, iar una dintre acestea era o roată de rezervă. Totodată, prezoanele roților erau vizibil deteriorate.

După ce au terminat de inspectat remorca, polițiștii au trecut și la autoturism. Astfel, au fost șocați să descopere că vehiculului îi lipseau centurile de siguranță din dreptul scaunului pasagerului și de pe bancheta din spate.

Mai mult decât atât, scaunul conducătorului auto și bancheta din spate erau puse de la un alt model de autoturism. Șirul descoperirilor nu s-a încheiat, ci a culminat cu găsirea unui copil care se afla așezat pe o saltea în portbagaj.

În aceeași ordine de idei, în vehicul au fost găsite obiecte de uz casnic, printre care un frigider și o masă cu băncuțe de grădină, care nu erau asigurat în mod adecvat.

În autoturism se afla și soția bărbatului, familia îndreptându-se spre Munchen. Vehiculul era înmatriculat în Polonia, iar remorca în România.

În final, oamenii legii au interzis continuarea călătoriei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?