Polițiștii noștri încă n-au „comis” așa ceva, dar poate că acum le vin idei...

Polițiștii noștri încă n-au „comis” așa ceva, dar poate că acum le vin idei...

Un ofițer de poliție din San Jose (California, SUA) a fost arestat pentru că s-a masturbat în fața unei familii la care fusese chemat să intervină în urma unui conflictdomestic.

Sâmbătă, polițistul Matthew Dominguez și doi colegi au răspuns unui apel dintr-o locuință unde fiul, cu tulburări psihice, al unei familii se purta violent. În timpul intervenției, Dominguez i-a trimis pe ceilalți doi polițiști să încerce să-l localizeze pe tânăr.

Prins în „flagrant”

Cu toate acestea, dovezile adunate de procurorul districtual din comitatul Santa Clara arată că, la scurt timp după aceea, polițistul Dominguez s-a masturbat în fața mamei și a fiicei sale de 23 de ani. Aceasta a inclus expunerea organelor genitale în fața mamei.

În stare de șoc și de teamă, ambele femei au fugit din cameră pentru a-l alerta pe tatăl familiei, care l-a surprins pe polițist cu penisul în mână, scrie TVA Nouvelles .

Familia a raportat rapid incidentul altor polițiști, iar Dominguez, care poartă uniforma de patru ani, a fost acuzat de atentat la pudoare. El a fost suspendat din funcție.

„Comportamentul raportat este extrem de îngrijorător. Personalul de aplicare a legii intervine pentru a ajuta victimele, nu pentru a le teroriza, traumatiza sau să facă noi victime”, a declarat procurorul general Jeff Rosen într-un comunicat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul