Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Polonia salută discursul prin care Trump a apărat valorile autentice ale civilizației creștine și occidentale

Ministrul polonez al apărării, Antoni Macierewicz, a apreciat că mesajul transmis joi de președintele american, Donald Trump, în timpul vizitei sale la Varșovia reprezintă o recunoaștere a valorilor civilizației creștine și occidentale pe care polonezii și americanii o vor apăra împreună, consemnează agenția EFE.

'Toți trebuie să luptăm la fel ca polonezii pentru familie, pentru libertate și pentru Dumnezeu', a spus Trump în discursul rostit în fața mulțimii adunate în Piața Krasinski din Varșovia. Astfel de cuvinte 'nu am mai auzit de decenii în viața publică', a comentat apoi ministrul polonez al apărării.

Mesajul lui Trump 'cuprinde esența civilizației creștine și occidentale', care 'a dat lumii cele mai mari opere ale ființei umane și despre s-a demonstrat astăzi încă o dată că este o valoare comună pe care trebuie să o apărăm', a completat ministrul Antoni Macierewicz.

În discursul său, Trump s-a axat pe pe temele ce unesc administrația sa și guvernul conservator polonez, insistând pe respectarea suveranității naționale și a libertăților individuale, precum și pe religie, tradiții și familie, valori care sunt tot mai mult ignorate în Occident și în locul lor se promovează alte idei ce amenință această civilizație.

Dar 'Occidentul nu va dispărea niciodată, valorile noastre vor rămâne și civilizația noastră va dăinui', și-a exprimat Trump speranța în fața polonezilor.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 FOTO Simona Halep / „A fost o seară magică la balul de la Wimbledon, nu o voi uita niciodată”

2 VIDEO Priviți-o cum fuge, nenorocita, când e întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de…

3 STENOGRAME Cum s-au păruit Dăncilă și Firea în CEx. Degringoladă TOTALĂ în PSD!

4 GRAV! Șefa Curții Supreme spune ADEVĂRUL despre călăii PSD din CCR! „Care au fost interesele?”

5 ALERTĂ CIRC în PSD! Carmen Dan demisionează de la Interne și-o atacă pe Dăncilă! „PSD a cedat în faţa lui Ioha…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou