Ponta, atac dur la Dăncilă: La ce te pricepi tu? Ce treabă ai tu cu funcția de prim-ministru? Nu aveai nicio treabă nici cu funcția de europarlamentar, eu te-am pus acolo

Ponta, atac dur la Dăncilă: La ce te pricepi tu? Ce treabă ai tu cu funcția de prim-ministru? Nu aveai nicio treabă nici cu funcția de europarlamentar, eu te-am pus acolo

Ponta, atac dur la Dăncilă: La ce te pricepi tu? Ce treabă ai tu cu funcția de prim-ministru? Nu aveai nicio treabă nici cu funcția de europarlamentar, eu te-am pus acolo.

Victor Ponta a atacat-o dur pe Viorica Dăncilă după ce premierul a declarat că liderul PRO România ”și-a greșit meseria” și că face foarte multe scenarii:

”Viorica, fara suparare, nu sunt sigur de mine, dar de tine sunt foarte sigur – tu chiar ti-ai gresit meseria!!! Si ne costa pe toti foarte mult ! Ce treaba ai tu cu functia de Prim Ministru ( in afara de prostia lui Liviu care a crezut ca fraierul ca tu nu il tradezi)? Dar cu functia de Presedinte? Dar cu aceea de presedinte al PSD? Stiu – o sa-mi spui ca nici cu functia de europarlamentar nu aveai absolut nicio treaba – si ca eu te-am pus acolo ! Scuze – am gresit atunci! Sigur ca “armetica” e dificila – si 29 de parlamentari lipsa nu te fac asa sigura ca lipsesc???! Viorica – de ce nu te ocupi tu de lucrurile la care te pricepi! Ah – chiar ! La ce te pricepi tu?”, a scris Victor Ponta joi seară, pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...