Ponta: Băsescu a spus investitorilor în sfârşit adevărul despre cum guvernăm ţara, îi mulţumesc!

Ponta: Băsescu a spus investitorilor în sfârşit adevărul despre cum guvernăm ţara, îi mulţumesc!

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu, printr-o declaraţie în Guvern, un mesaj de mulţumire pentru faptul că a spus investitorilor că economia este tot mai performantă, arătând că acesta spune, în sfârşit, adevărul despre cum este guvernată ţara.

Ponta: Băsescu a spus investitorilor în sfârşit adevărul despre cum guvernăm ţara, îi mulţumesc! (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Mai important şi mai surprinzător decât Moody's-ul pentru mine este o declaraţie pe care o citez, care să nu greşesc: «Puteţi avea încredere în România, economia e tot mai performantă», asta a spus, azi, preşedintele României, domnul Băsescu, şi îi mulţumesc că spune, în sfârşit, adevărul despre cum guvernăm ţara. Cred că e şi rolul preşedintelui, ca şi al nostru, să spunem adevărul şi să încurajăm investiţiile în România. Citatul e foarte frumos, sper să fie corect, să nu fi greşit eu", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, miercuri, investitorilor TRW Automotive de la Roman că pot avea încredere în România şi în economia ţării, care devine din ce în ce mai performantă, asigurându-i că va privi la evoluţia acestei fabrici şi după finalizarea mandatului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

4 Așa o fi?

5 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...