Ponta, către Dragnea: Să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează; îl rog să-și vadă de guvernare

Ponta, către Dragnea: Să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează; îl rog să-și vadă de guvernare

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, că președintele PSD Liviu Dragnea s-a prezentat ca "luptător împotriva sistemului", dar de fapt era "cel mai bun prieten" și i-a transmis liderului PSD să se ocupe de guvernare și "să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează".

 Întrebat în legătură cu declarația potrivit căreia Liviu Dragnea "tăia porcul" sau participa la evenimente împreună cu Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, Ponta a spus: "Da, dacă erau prietenii lui, era normal".

Chestionat unde s-a întâmplat acest eveniment, Ponta a răspuns: "La T14".

"Lucrurile stau în felul următor: eu nu am vrut să intru în aceste discuții care mi se par totuși de un nivel mult prea scăzut, domnul Dragnea s-a tot prezentat ca luptător împotriva sistemului și mi-am adus aminte cum era cel mai bun prieten de fapt. Știți dumneavoastră, vă zice ceva și în privat e cu porcul. Dar haideți să lăsăm minciunile din trecut ale domnului Dragnea, să ne uităm la minciunile de astăzi, la faptul că oamenii așteaptă salariile, pensiile și nu le au", a spus Ponta.

El a adăugat că nu a fost de față la eveniment. "Nu, eu nu am fost acolo, dar au fost alții", a susținut Victor Ponta.

El a mai spus că oamenii ar trebui să știe că "Liviu Dragnea a fost foarte bun prieten cu acel sistem cu care se zice că se luptă acum".

"Cred că trebuie ca domnul Dragnea, având toată puterea în acest moment, să aibă grijă ce se întâmplă acum cu agricultura, cu industria alimentară, cu salariile, cu pensiile și să lase mizeriile din trecut că nu-l avantajează, el e cel mai băgat în mocirlă. (...) Îl rog să-și vadă de guvernarea țării că are toată puterea și să aibă grijă ca tot ce am făcut noi, în 2013 am redus TVA la alimente, dacă poate să-i ajute pe toți cei de aici este foarte bine, restul să-și vadă de ale lui", a mai spus fostul premier.

El a mai spus că nu a avut discuții cu Liviu Dragnea. "Și nu îi duc lipsa", a adăugat Ponta.

Victor Ponta a declarat joi, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, că Liviu Dragnea a participat la mai multe întâlniri formale și informale cu procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și cu fostul director adjunct al SRI, Florian Coldea, spunând despre președintele PSD că a fost "cel mai apropiat om de sistem".

În replică, Liviu Dragnea a infirmat, joi, că ar fi avut vreo întâlnire privată cu Laura Codruța Kovesi și că prima întâlnire directă cu aceasta a avut loc în momentul în care DNA l-a trimis în judecată în dosarul "Referendumul".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 De citit!

5 Așa o fi?