Ponta: Dacă nu conduce un singur om guvernul, guvernul se prăbușește

Ponta: Dacă nu conduce un singur om guvernul, guvernul se prăbușește

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că își dorește enorm de mult ca actualul guvern să aibă succes, el subliniind însă că este important ca Executivul să fie condus de un singur om, astfel guvernul "se va prăbuși".

Victor Ponta a mai spus că nu își mai dorește nicio funcție în cadrul PSD și că nici nu a fost consultat de către membrii partidului în legătură deciziile luate în Guvernul Grindeanu, el punctând că se informează din presă despre situația din formațiunea sa politică.

"Partidul m-a consultat în Guvernul Ponta privind deciziile luate, în Guvernul Grindeanu nu. Nu am vorbit niciodată cu nimeni de la partid și eu mă preocup ca deputat de Gorj și, în special, de Complexul Energetic Oltenia. Nu mai vreau să fiu șef la PSD, nu mai vreau nicio funcție, dar nici nu vreau să ne batem joc de oameni. Dacă ne luăm după propagandiști din ăștia care ieri și-au dat seama că vreau eu să îi iau locul lui Dragnea, nu vreau să îi iau niciun loc lui Dragnea. Eu vreau să aibă performanță PSD că sunt PSD-ist, performanță înseamnă să salvăm Complexul Energetic Oltenia. Știți, dacă facem propagandă, noi ne supărăm pe propaganda securiștilor, dar facem și noi propagandă la fel. (...) Nu fac parte din conducere, nu vreau să fac parte din conducere, nu sunt consultat, nu sunt informat, mă informez din presă. (...) Sper să o ia de la capăt bine (Guvernul — n.r.) și îmi doresc enorm de mult ca Guvernul Grindeanu să aibă succes. Știu un singur lucru, am fost prim-ministru atâta timp, dacă nu conduce un singur om Guvernul, Guvernul se prăbușește. Uitați-vă la Guvernul Cioloș pe care îl conducea și domnul Iohannis, a fost un dezastru. Dacă domnul Grindeanu o să conducă Guvernul o să fie bine, dacă vrem să îl conducem toți, o să fie rău. I-am spus domnului Grindeanu — "Nu asculta de mine, fă tu ce crezi, dar fă", a spus Victor Ponta.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...