Ponta despre Sevil Shhaideh: Mi se pare o propunere foarte bună; nu știu ce motiv ar avea Iohannis să o refuze

Ponta despre Sevil Shhaideh: Mi se pare o propunere foarte bună; nu știu ce motiv ar avea Iohannis să o refuze

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri că propunerea PSD-ALDE pentru funcția de prim-ministru - Sevil Shhaideh - este foarte bună și de nerefuzat de președintele Klaus Iohannis.

"Am o părere foarte bună despre Sevil, am lucrat cu ea foarte bine și cât a fost secretar de stat, după cum știți am propus-o ca ministru. A fost un ministru foarte bun și îi urez succes. Chiar cred că este o femeie foarte echilibrată și, repet, cât am lucrat cu ea am lucrat foarte bine și o respect foarte mult. Mi se pare o propunere foarte bună. O votez cu plăcere dacă vine în Parlament", a afirmat Ponta, la Camera Deputaților.

El a adăugat că președintele PSD, Liviu Dragnea, are încredere în Sevil Shhaideh așa cum și el a avut când a propus-o ministru al Dezvoltării.

"Haideți să avem guvern cât mai repede, să avem guvern și astăzi dacă putem să îl avem, pentru că în fiecare zi pierdem bani pentru oameni și pierdem lucruri importante", a susținut el.

Victor Ponta a precizat că nu a știut ce propunere va face liderul PSD la Cotroceni și că a aflat despre ea de la televizor.

Întrebat ce semn este pentru PSD faptul că a fost propusă Sevil Shhaideh, fostul premier a spus: "un semn de deschidere".

"E femeie, e musulman, e un semn de deschidere și de normal și e un profesionist foarte bun. Nu știu ce va face domnul Iohannis, dacă va accepta sau nu. Propunerea e de nerefuzat, nu știu ce motiv ar avea domnul Iohannis să o refuze, că nu au apucat să îi facă niciun dosar", a încheiat Ponta.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…