Ponta: E nevoie de Congres al PSD pentru stabilirea noului candidat la prezidenţiale

Ponta: E nevoie de Congres al PSD pentru stabilirea noului candidat la prezidenţiale

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că este nevoie de un Congres al PSD pentru stabilirea noului candidat pentru alegerile prezidenţiale.

Victor Ponta (Imagine: Radu Stefan/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va fi nevoie de un Congres al PSD pentru stabilirea unui nou candidat la prezidenţiale, Ponta a răspuns: "Da, aşa spune Statutul”.

Întrebat când va fi organizat acest Congres, Ponta a precizat că data stabilită va fi între 25 mai şi 17 septembrie, care este data de depunere a candidaturilor la prezidenţiale.

Ponta a fost întrebat, totodată, dacă menţine şi asumă în integralitate, în acest moment, programul "România corectă", cu care a câştigat preşedinţia PSD în 2010, el răspunzând că va face un raport la următorul Congres al partidului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport care dă de gândit despre Forțele Armate Ucrainene

2 Ce știe generalul Ben Hodges despre Ucraina?

3 „A plecat fără să spună un cuvânt, cu chiria neplătită de şase luni” / Camila Giorgi, căutată de Fiscul italian, este acuzată acum şi de furt

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 Un document care dă fiori / Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României