Ponta: Generalul Ciucă stă în calea hoțiilor puse la cale de Dragnea prin contracte trucate de achiziții de armament!

Ponta: Generalul Ciucă stă în calea hoțiilor puse la cale de Dragnea prin contracte trucate de achiziții de armament!

Ponta: Generalul Ciucă stă în calea hoțiilor puse la cale de Dragnea prin contracte trucate de achiziții de armament! Fostul premier Victor Ponta reacționează vineri seară în scandalul legat de șefia Armatei. Ponta susține că generalul Nicolae Ciucă a fost numit în funcția de Șef al Statului Major General în urma propunerii lui Mircea Dușa și susținută de el, când era premier și lider al PSD. Ponta îl acuză pe Dragnea că folosește armata în scop infracțional, iar lui Iohannis îi reproșează că tratează și Armata cu aceeași lejeritate și comoditate cu care a tratat toate problemele țării.

Ce scrie Ponta pe Facebook:

„Impotriva si dincolo de minciunile si manipularile Propagandei platita cu milioane de euro de la Buget - am datoria sa le spun romanilor adevarul!

Generalul Nicolae Ciuca a fost numit in functia de Sef al Statului Major General in urma propunerii facute de catre Ministrul Apararii ( din parte PSD) Mircea Dusa si sustinuta de Prim Ministrul ( lider al PSD) Victor Ponta ! Propunerea s-a facut in urma unei analize serioase privind calitatile deosebite si conduita ireprosabila a Dlui General Ciuca ( un om care mi-a fost alaturi chiar in Kandahar in momente delicate pentru mine si pentru militarii romani)!

Klaus Iohannis nu il cunostea si nu a avut niciun rol in alegerea Dlui General Ciuca - doar a participat la investire in calitatea sa de Presedinte nou ales! Si cred ca este vinovat ca prin indolenta si absenta sa politica nu a luat din timp masurile institutionale care sa asigure faptul ca Armata Romana este condusa profesionist si onest!

Dragnea foloseste si Armata in scop infractional - Iohannis trateaza si Armata cu aceeasi lejeritate si comoditate cu care a tratat toate probleme tarii!

Daca azi ar mai fi la conducerea Romaniei un Prim Ministru si un Ministru al Apararii PSD probabil ca imediat ar fi facut propunerea ca Dl. General Ciuca sa isi prelungeasca mandatul / insa azi la Guvern si la MApN sunt niste simple marionete ale unui mafiot si ale grupului sau infractional care vrea sa fure miliarde de euro prin contracte trucate de achizitii de armament! Si Generalul Ciuca le sta in calea acestor hotii!

Acum sper sa intelegeti unde a ajuns Romania!”




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale