Ponta i-o mai dă o dată lui Dragnea: „Ştiu multe adevăruri. Nu termin în 5 ani!” VIDEO

Ponta i-o mai dă o dată lui Dragnea: „Ştiu multe adevăruri. Nu termin în 5 ani!” VIDEO

Ponta i-o mai dă o dată lui Dragnea: „Ştiu multe adevăruri. Nu termin în 5 ani!” Ponta l-a ameninţat marţi pe liderul PSD Liviu Dragnea că va face publice toate „adevărurile” pe care le ştie despre el. Ponta a spus zilele trecute că Dragnea era prieten cu Florian Coldea şi îi ducea acestuia vinuri scumpe.

„De câte ori va spune o minciună despre mine, eu îi mai zic un adevăr. Ştiu multe adevăruri şi nu terminăm în 5 ani”, le-a spus Ponta jurnaliştilor de la Parlament, cu referire la liderul PSD Liviu Dragnea.

„Deci când a zis prostia aia că sunt plătit de Soros, de SRI, de nu ştiu cine, de Băsescu, eu i-am zis un adevăr, unul mic, îl ştim noi”, a mai spus Ponta cu referire la sticlele de vin pentru Coldea.

Legat de faptul că unii lideri judeţeni PSD cer excluderea sa din partid, fostul şef al social-democraţilor a spus: "Dl Dragnea, când vrea să facă ceva, îi pune pe alţii. Îmi mai scriu odată demisia dacă e nevoie".

Fostul premier a scris, duminică seara, pe Facebook, că la SRI „sigur au mai rămas din sticlele de vin pe care le ducea Liviu pentru prietenul lui Florin!”.

Dragnea a evitat să comenteze afirmaţiile lui Ponta şi a declarat: „Eu nu sunt nici naş, nici fin cu Florian Coldea”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”