Ponta, NOI declarații DEMENTE pro-RUSE și ANTI-americane! A ajuns mai JEGOS ca proasta de la Caracal!

Ponta, NOI declarații DEMENTE pro-RUSE și ANTI-americane! A ajuns mai JEGOS ca proasta de la Caracal!

Jigodia Națională Victor Ponta a ținut din nou, duminică seara, la România TV, un discurs pro-Rusia și antiamerican! A ajuns, în ultimele ieșiri verbale, mai jegos ca proasta aia de la Caracal, Cristiana Anghel! Mai mult, agită acum și teza destrămării teritoriale a României! Penalul a spus duminică seara că România e „o țară ruptă”, la fel ca în 1940, pentru că toți vecinii noștri cu relații bune cu Rusia.

Mai mult, simbolul PSD a tunat că alegerile parlamentare din 11 decembrie vor fi fraudate pentru USR și nu pentru PNL. În plus, Jigodia Națională a vorbit despre „mai marii de la București”, cei care i-ar duce pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul Dacian Cioloș în SUA, la diverse întâlniri. Misterul mesajului imbecilului, în lipsa unei minime clarificări, pare doar rodul unui nou acces de demență.

„România nu e ruptă, e distrusă. E mult mai grav. Suntem ca în 1940. Nu mai avem niciun vecin prieten. Turcia nu mai colaborează cu NATO, Bulgaria și-a ales un președinte care are opinii total diferite de ale lui Iohannis, Ungaria are relații bune cu Rusia, Moldova e cea mai mare pierdere. Ca țară suntem total defazați. Avem cei mai slabi conducători. Iohannis nu a învățat nimic, mai ales în politica externă, Cioloș nu e român, e bruxellez. Un român condus de Cioloș va merge la Bruxelles și i se va spune: deficit 3%, fără măriri de pensii, tăieri de taxe. Va face ce au făcut Boc și Băsescu. Dacă nu vreți să ne află în situația asta, trebuie să avem un guvern care să meargă la Bruxelles și să le spună că vrem măriri de salarii, pensii și diminuări de taxe.

Nu cred că pentru PNL se vor fura voturi, ci pentru partidul sistemului. Sistemul și-a făcut un partid. Ca să știe toată lumea mă refer la USR. Acum e un nou Front al Salvării Naționale, al lui Nicușor și al lui Clotilde, e la fel ca în 89, trebuie să ne salveze.

Noi nu mai avem lanțul care funcționează cu America. Toți cei care sunt cu Iohannis și cu Cioloș au mizat pe victoria lui Hillary Clinton. Marii șefi de la București au relații doar cu democrații din America. Marii șefi care îi duc pe Iohannis și pe Cioloș prin America și care ne duceau și pe noi.”, a delirat Jigodia Națională la emisiunea moderată de Corina Drăgotescu la România TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale