Ponta: Nu credeam să mai trăim situația în care conducerea unui partid își sabotează propriul Guvern

Ponta: Nu credeam să mai trăim situația în care conducerea unui partid își sabotează propriul Guvern

Fostul premier Victor Ponta afirmă că tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu și cea a președintelui PSD Liviu Dragnea este una toxică și susține că nu credea că în România se mai poate repeta situația în care conducerea unui partid își sabotează propriul guvern.

"România este clar o țară cu tendințe sinucigașe!!! Cel puțin așa înțeleg când văd ce subiecte au fost principale săptămâna aceasta!!!Legea Salarizării este chiar o temă fundamentală — atât pentru bugetari cât și pentru mediul privat / întâlnirea Trump — Iohannis chiar a fost una istorică (cu efecte sistemice care se vor întinde dincolo de mandatul prezidențial al celor doi și care vor influența generațiile următoare din țara noastră)! Și totuși dacă vă uitați principala temă politică în media (și deci în opinia publică activă) a fost conflictul între echipa premierului Grindeanu și Echipa Dragnea — Firea !!! Un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambiții și frustrări personale, irelevant pentru viața românilor și care afectează grav implementarea unor proiecte fundamentale (de la Legea Salarizării la Parteneriatul cu SUA) !!!", scrie Ponta, duminică pe Facebook.

Fostul lider al PSD speră totodată că acest "subiect toxic" va fi scos de pe agenda publică atât de "rațiunea și bunul simț al membrilor PSD cât și al românilor în general".

"Ca să nu mai vorbesc de faptul că după PNȚCD în 1999 nu credeam să mai trăim în România situația în care conducerea unui partid își sabotează propriul Guvern (chiar dacă ceva oarecum asemănător s-a încercat în toamna anului 2015)! Sper totuși ca rațiunea și bunul simț atât al membrilor PSD cât și al românilor în general să impună scoaterea acestui subiect toxic de pe agendă!!! Altfel vom plăti toți un preț mare și nemeritat!", conchide Victor Ponta.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 VIDEO Dan Barna, atacuri în rafală: Cuvântul care îl definește pe Cioloș e „Sistem”

5 Cine este escrocul de talie mondială arestat la Cluj și extrădat în SUA