Ponta, preşedintele PUŞCĂRIAŞILOR

Ponta, preşedintele PUŞCĂRIAŞILOR

Victor Ponta câştigat în faţa lui Klaus Iohanis în 92 din cele 100 de secţii de votare în care au votat deţinuţii din penitenciarele din România. În acest an şi-au exprimat dorinţa de vota la primul tur al prezidenţialelor 21.000 de deţinuţi din cei aproape 32.000 care sunt cazaţi în închisori.

Anul acesta, au fost organizate 100 de secții de votare pe lângă penitenciarele din România. În cele 45 de penitenciare şi spitale penitenciar din România Victor Ponta a ieșit pe primul loc în preferințele pușcăriașilor cu drept de vot. Numărul exact al deţinuţilor care l-au votat pe Ponta nu poate fi determinat pentru că voturile acestor au fost colectate cu urna mobilă și depuse, apoi, la o secţie din apropierea penitenciarului.

Conform statisticii, Victor Ponta a câştigat 92 din cele 100 de secţii de votare în care au fost colectate voturile deţinuţilor. Klaus Iohannis a reuşit să îl învingă în opt astfel de secţii de votare.

La Jilava, Victor Ponta a luat de trei ori mai multe voturi decât Iohannis, acolo unde au votat 1299 de condamnaţi. În toată localitatea, Klaus Iohannis a primit 627 de voturi iar Victor Ponta iar Victor Ponta a primit 1874 de voturi, restul voturilor fiind împărţite între ceilalţi 12 competitori.

Un alt exemplu, e cel de la Aiud, unde au votat şi 675 de persoane private de libertate. Rezultatele au fost în favoarea candidatului PSD, Victor Ponta, 56,17 la sută, în timp de Klaus Iohannis, reprezentantul ACL, a obţinut 25,22 la sută.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?