Ponta s-a CĂCAT pe Crăciun ca și Dragnea! Javra a șters postarea care-i dădea în vileag MINCIUNA despre Cioloș!

Ponta s-a CĂCAT pe Crăciun ca și Dragnea! Javra a șters postarea care-i dădea în vileag MINCIUNA despre Cioloș!

Dragnea a vrut să se cace-n Crăciunul nostru impunându-ne, dictatorial, o musulmancă în postul de premier. Cealalaltă javră penală, Ponta, imbecilul de serviciu al acestei nații, s-a căcat și el pe Crăciun mințind cu o nerușinare sfidătoare.

Javra Națională a distribuit pe pagina sa de Facebook o stire falsa de pe stiripesurse.ro, una dintre scursurile Propagandei PSD, in care se sustinea ca Guvernul Ciolos a dat unda verde unei exploatari aurifere in muntii Apuseni. Purtatorul de cuvant al guvernului, Liviu Iolu, i-a atras atentia ca stirea este falsa, insa Ponta a ales sa-i stearga comentariul.

„In timp ce au dat un Moratoriu cu privire la Rosia Montana, Guvernul Ciolos a aprobat insa o mare investitiei in domeniul exploatarii aurului in Romania”, se afirma in stirea distribuita de Ponta. Fostul premier a comentat apoi satisfacut:  „Hai – ne vedem la Universitate sa protestam : ‘Jos Ponta’. Gurane, Mandruta, Nicusor – lasati sarmalele si la lupta ‘principialilor’!!! Wow – ce si-au mai batut joc de oameni!”, a scris Ponta.

„Faceti o confuzie voita si distibuiti informatii mincinoase in preajma Craciunului. In stire sunt oricum mai multe confuzii: nu e vorba de aur ci de cupru, nu e vorba de explorare si nici de exploatare ci de un permis de prospectiune si in final nu e vorba de faptul ca guvernul Ciolos a dat unda verde la explorare ci Guvernul Ponta. Daca nu va amintiti recititi aici: http://www.namr.ro/…/2015/06/Comunicat-de-presa-Rovina.pdf

ANRM nu a dat anul acesta o licenta de exploatare, nici macar una de explorare. Licenta de explorare se aproba doar prin Hotarare de Guvern si nu s-a intamplat in 2016. Exista doar un permis de prospectiune pentru acea firma in zona adiacenta perimetrului Rovina. Perimetru pentru care aceasta firma a primit in 2015 – cand erati prim-ministru – o licenta de exploatare pe 20 de ani. Aceasta licenta nu a fost aprobata de Guvernul Ciolos anul acesta”, a reactionat Liviu Iolu pe pagina lui Ponta.

Drept raspuns, Penalul Românie a decis sa ii stearga postarea, chiar in ziua de Craciun. Mesajul lui Iolu stransese peste 2.000 de like-uri pe pagina lui Ponta la ora la care a fost sters.

La aceeasi postare a raspuns ironic si Lucian Mandruta: „Domnu’ Ponta, inteleg ca ma chemati la protest. Vin, cu o singura conditie: sa-l chemati si pe dl. Ghita. Poate are niste fisicuri de bani, sa le dam foc si sa ne incalzim”.







Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...