Ponta și-a depus DEMISIA. Începe CIRCUL în PSD!

Ponta și-a depus DEMISIA. Începe CIRCUL în PSD!

Victor Ponta a anunțat vineri seară, la Antena 3, că și-a depus demisia în alb. „Astăzi mi-am depus demisia în alb. Eu nu vreau să plec din PSD(...). Vreau  să-mi păstrez niște drepturi. Să sprijin PSD când lucrurile merg în direcția bună și să-mi spun niște păreri”, a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă Liviu Dragnea va rupe demisia sau o va folosi, Victor Ponta a spus: „dacă îi cer cei din jurul său (să o folosească- n.red.) e bine să o facă” inainte de adauga: "Are in jurul sau niste oameni de o calitate politica fabuloasa".

Intrebat de moderator cine sunt acesti oameni, Ponta a replicat: "Nu pot sa spun cine sunt ca nu ati auzit de ei".

”Schimburile de replici nu îi folosesc nici mie, nici lui Dragnea. De unde ne-am luat? Din februarie, când am spus la emisiuni, că modul în care s-a gestionat comunicarea în OUG 13 a fost dezastruos.

A doua a fost povestea cu Uniunea Europeană, că eu de anul trecut vorbeam despre ce se va întâmpla.

Am terminat azi. Am zis: Liviu, nu are rost să ne certăm. Tu ai susținerea unanimă de la sate și orașe. Te-ai consultat cu CEX-ul când ai propus-o pe Sevil Shhaideh. Eu sunt mai bun decât el la ironii. S-au ars cu cafeaua când au aflat pe cine a propus Liviu. Eu mă ard cu cafeaua când vă ce numiri sunt în guvern.

Nu i-am cerut nicio funcție, nu mi-a dat nicio funcție. Susțin programul de guvernare, când sunt lucruri de lăudat, o să le spun, când sunt de criticat, la fel.

Cred că e mai bine, pentru amândoi, ca să nu mai avem dialogul ăsta prin presă, să încetăm. Dacă o să i-o ceară cineva din jurul lui, poate să folosească demisia.

Nu vreau să-i iau locul lui Dragnea nici dacă rămân singur în partid. Am fost președinte, nu mai vreau să fiu.

Se vorbește că vreau să să rup partidul cu domnul Daniel Constantin.

Eu, în avion, sunt pe locurile din spate. Nu văd ce se întâmplă în față. Dacă nu mă lasă să vorbesc, devin independent, susțin guvernul, susțin PSD-ul. Nu vreau să fiu alternativă la Liviu Dragnea în PSD.”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Miza Ucrainei pentru a răni grav Rusia în Crimeea este „bijuteria coroanei”, NIP-16, podul Kerci e „pistol cu apă”

2 Foarte interesante amănunte...

3 Descoperire inedită despre calitățile cafelei

4 Așa o fi?

5 Pilot britanic de la Baza Kogălniceanu: „Am putut vedea dronele Shahed intrând în Odesa“