Ponta: Și eu și alții parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar - în fiecare zi încă un dosar

Ponta: Și eu și alții parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar - în fiecare zi încă un dosar

Fostul premier Victor Ponta susține că atât el, cât și alte persoane publice sunt tratate de parcă ar fi "Osama Bin Laden sau Pablo Escobar".

"Sunt tratat, și nu doar eu ci și alții — parcă suntem Osama Bin Laden sau Pablo Escobar. În fiecare zi încă un dosar, suntem urmăriți, mergem la poliții și în alte zone. Contează că oamenii ne sunt alături la greu, la bine ne-au fost alături. La greu am rămas doar noi", a spus Ponta, luni, la sediul PSD, unde a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea.

Victor Ponta a ținut să precizeze că îl bucură sprijinul pe care i-l oferă colegii săi de partid.

"M-am bucurat de faptul că și Liviu (Dragnea — n.r.) și ceilalți colegi ai mei din PSD, săptămâna trecută, au fost solidari cu mine, mai ales că știau ce înseamnă să fii acuzat pe nedrept și Liviu știe prea bine acest lucru, știau ce înseamnă să fii acuzat că vrei să obții foloase constând în imagine sau pentru a veni oamenii la vot. Chiar a contat foarte mult pentru mine ca om și pentru familia mea", a subliniat fostul prim-ministru.

Întrebat dacă a avut cunoștință despre detaliile organizatorice ale evenimentului la care a participat fostului premier britanic Tony Blair sau despre onorariul acestuia, Ponta a replicat: "Nu vreau să facem judecăți la televizor sau la partid. Judecata se face în fața judecătorului și, după cum ați văzut vineri, sunt judecători care aplică legea și nu fac nimic altceva și cred că asta este important. După-amiază o să încerc să spun exact ce am spus și în fața judecătorilor".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”