Ponta spune că Pro România ar susţine-o din toată inima pe Ecaterina Andronescu la prezidenţiale

Ponta spune că Pro România ar susţine-o din toată inima pe Ecaterina Andronescu la prezidenţiale

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, că Ecaterina Andronescu este unul din posibilii candidaţi la prezidenţiale pe care Pro România l-ar susţine din toată inima, precizând însă că acest subiect nu a fost discutat.

Întrebat dacă senatorul PSD Ecaterina Andronescu este candidatul pe care urmează să îl propună Pro România la alegerile prezidenţiale, Ponta a replicat: "Poate fi. Nu am discutat. Pot să spun doar că dacă există pe partea dreaptă candidaţi foarte puternici, Klaus Iohannis şi domnul Tăriceanu, este obligatoriu să avem şi în zona de centru stânga un candidat puternic. (Ecaterina Andronescu - n.r.) este unul din candidaţii pe care i-am susţine din toată inima".

Ponta a explicat prezenţa fostului ministru al Educaţiei la eveniment şi a precizat că el i-a făcut invitaţia Ecaterinei Andronescu.

"Sunt foarte mulţi oameni care, pe de o parte sunt alături de noi, pe de altă parte e foarte greu să îi desprinzi. Nici mie nu mi-a fost uşor să mă desprind de singurul partid în care am făcut politică. Vorbesc în această perioadă cu foarte mulţi dintre foştii mei colegi de la PSD, le-am spus foarte clar că Pro România este de centru- stânga, ducem mai departe politici pe care le-am avut în anii trecuţi. Dacă se va pune problema vreunei alianţe politice eu cred că cea mai naturală alianţă e tot cu PSD, dar, sigur, fără domnul Dragnea şi echipa lui. Atunci când au dreptate îi susţinem, când nu au dreptate îi criticăm", a mai spus el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...