Ponta, text INCENDIAR! De ce îl pune Dragnea pe Busuioc la Curtea de Conturi!

De ce îl pune Dragnea pe Busuioc la Curtea de Conturi! Fostul premier, exclus din PSD, trage foc după foc în direcția lui Liviu Dragnea. PSD este condus acum de foști pediști și peremiști!

Textul publicat de Ponta pe Facebook:

„Presedintele PSD este un fost PD-ist din partidul lui Basescu/ principalul comunicator este un fost PRM-ist care il injura acum pe Tudose la ordin cum il injura pe Grindeanu/ Guvernul este controlat “la Program” de un fost PD-ist si daca Dragnea pateste ceva cu dosarele lasa Partidul unei doamne tot de la PRM / la MAI este o doamna “de la Teleorman” si la Curtea de Conturi presedinte trebuie sa fie Mihai Busuioc de la PD ( promovat de Blaga si Udrea)!!!!

De fapt miza e clara - Busuioc sa ingroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shaideh la MDRAP- ati inteles acum la ce sunt bune voturile din Parlament ale PSD?!?

Si acum avem alegeri la Deva - din partea PSD va candida ...... ati ghicit - un domn care a venit acum de la PNL ( dupa ce a fost PC - a ajuns primar pe USL - a tradat imediat si a pierdut in 2016 alegerile de bun ce a fost)! Dar lui Liviu Dragnea ii plac tradatorii si traseistii - normal!

Asa ca eu am decis sa ma implic si la Deva - o sa sustin pe cineva alaturi de care nu imi va fi rusine sa merg in campanie pe strada! Si eu si colegii mei de la ProRomania!

Sa vad acum ce mai spuneti - cine tradeaza alegatorii PSD?”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…