Popă din Vaslui prins la amantă cu detectivi particulari

Popă din Vaslui prins la amantă cu detectivi particulari

Un preot de 62 de ani, paroh la o biserică din comuna Ivești, județul Vaslui, a fost prins cu amanta în urma unei investigații derulată de soțul înșelat. INCREDIBIL… Preotul de la una din parohiile din comuna Ivești,pare a fi expresia vie a proverbului „Să faci ce zice popa, nu ce face popa!”. A preacurvit, de-a ieșit la pensie pe ușa din… dos!

Este vorba despre o femeie cu 10 ani mai tânără, căsătorită, al cărei soț era plecat în străinătate. Și preotul este căsătorit, având copii și nepoți, potrivit vremeanoua.ro .

Bărbatul amantei ar fi descoperit toată isprava, după ce a angajat un detectiv. S-a întors în țară și, cu dovezile strânse, s-a dus Episcopul Ignatie al Hușilor, la birou. Episcopul i-a cerut preotului să se pensioneze urgent și i-a interzis să mai slujească în Episcopia Hușilor.

Preotul însă, în loc să se conformeze, nu a părăsit funcția de paroh decât după ce a pornit prin sat, pe la toate cele 600 de gospodării, de la care a colectat câte 80 de lei, drept taxă anuală pentru biserică.

Oamenii au dat banii, crezând că vor ajunge la biserică, însă, așa cum spun și consilierii parohiali, suma mare strânsă de preotul Neculai Alexa ar fi de negăsit, scrie sursa citată.

„Am înțeles că acesta are niște fotografii, care au fost prezentate Preasfinției Sale Episcopului Igantie al Hușilor, iar acesta a dat dispoziție imediat ca preotul din Ivești să iasă la pensie, iar până atunci să plece în concediu. Preotul n-a plecat în concediu, ci a continuat să slujească, a mers pe la familiile din parohia sa, care sunt în număr de 600, a cerut taxa pentru biserică, în valoare de 80 lei/gospodărie, a adunat banii pentru bugetul parohiei, a dat chitanță la oameni. Suma strânsă însă se pare că n-a ajuns unde trebuia, adică în bugetul parohiei, că nu a spus nimic la nimeni, nici consilierilor, nimănui, unde sunt sau ce-a făcut cu banii”, a declarat o rudă a soțului înșelat, scrie sursa citată.

Preotul era paroh în Ivești de mai bine de 30 de ani.

PS Ignatie, Episcopul Hușilor, a precizat pentru Vremea Nouă, că știe despre acest caz.

„A fost scos imediat la pensie și i s-a interzis categoric să mai slujească pe teritoriul Episcopiei Hușilor”, a spus PS Ignatie.

Despre implicațiile morale ale faptei preotului Alexa nu a vrut să comenteze, spunând că nu face judecăți „publice”.

Preot Nicolae Alexa cu soția


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro