Posesoarea acestui funduleț a făcut un milion de dolari în 48 de ore!

Posesoarea acestui funduleț a făcut un milion de dolari în 48 de ore!

Corinna Kopf este un fotomodel de 25 de ani, cu un trup de zeiță sexy, care a devenit o realizatoare de vlog-uri și o influenceriță de succes, cu milioane de urmăritori în întreaga lume. Câștigul fabulos l-a realizat, însă, pe un „altfel” de social media.

Americanca sexy din din Illinois, SUA, a cunoscut celebritatea după ce a apărut în filmările lui David Dobrik, un vlogger cu milioane de fani. Totul a început în anul 2015 și, de atunci, cei doi au păstrat colaborarea. După doar câteva apariții, blondina a început să adune din ce în ce mai mulți urmăritori și, astfel, a ajuns să se poate lăuda că este o adevărată vedetă în mediul online, în special pe site-uri precum Instagram și YouTube. Iar, în momentul de față, Corinna Kopf a ajuns să aibă aproximativ șase milioane de urmăritori și o avere mai mult decât generoasă.
View this post on Instagram

A post shared by pouty girl (@corinnakopf)

Chiar dacă obține venituri substanțiale din social media „tradițională”, Corinna Kopf a reșit să câștige un milion de dolari în 48 de ore cu altfel de postări.

Fanii Corinnei Kopf au dat sute de dolari pe poze în care aceasta își etalează bustul generos

Văzând cât este de apreciată de oameni din întreaga lume și alegând să facă tot ce poate pentru a ajunge cât mai cunoscută, Corinna Kopf a decis într-o zi să își deschidă un cont pe o platformă dedicată adulților care plătesc pentru a vedea poze și clipuri video cu idolii lor.

Surprinzător, sau nu, Corinna Kopf a reușit să strângă un milion de dolari în doar 48 de ore, potrivit a1.ro .

Deși a refuzat să dezvăluie care este suma pe care o câștigă în prezent în fiecare lună, tânăra a făcut pe Twitter o postare în care a dezvăluit faptul că o singură poză cu bustul său i-a adus 165.000 de dolari.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...