Posibila cauză a morții nepotului lui Robert De Niro: „Nu meritai să mori așa”. Acuzații dure

Posibila cauză a morții nepotului lui Robert De Niro: „Nu meritai să mori așa”. Acuzații dure

Nepotul actorului Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit în urma unei supradoze de fentanil, a dezvăluit mama acestuia, Drena De Niro, relatează Daily Mail.

Leandro De Niro Rodriguez, alături de mama sa și bunicul său. Foto: Facebook

Drena de Niro, în vârstă de 51 de ani, a transmis miercuri pe Instagram că cineva i-a vândut fiului ei, Leonardo De Niro Rodriguez, în vârstă de 18 ani, acest drog.

Cineva i-a vândut pastile cu fentanil”, a declarat fiica actorului Robert De Niro. „Pentru toți cei care încă mai vând și cumpără aceste chestii, fiul meu a dispărut pentru totdeauna", a mai adăugat ea. Îndoliată, mama a făcut aceste declarații după ce un internaut a dorit să afle cum a murit fiul ei.

Tânărul a murit duminică, 2 iulie, în apartamentul său din New York, unde a fost găsit așezat pe un scaun, lângă un praf alb. Cauza decesului nu a fost încă confirmată.

Biroul medicului legist nu a dezvăluit cauza oficială a morții tânărului, dar surse au declarat că detectivii NYPD din cadrul Narcotics Borough Manhattan South au fost chemați să se ocupe de acest caz, semn că oficialii ar putea căuta să afle cine, dacă cineva, a furnizat drogurile, potrivit unui raport.

Șeful detectivilor din cadrul poliției din New York, James Essig, a declarat în urmă cu o lună reporterilor că fentanilul este acum „prezent în probabil 98% din drogurile" din New York.

Fentanilul este în orice acum, în orice”, a spus Essig.

De 50 de ori mai puternic decât heroina

Fentanilul este un opiod sintetic care este de 50 de ori mai puternic decât heroina și de 100 de ori decât morfina. Fentanilul care este folosit ilegal este cel mai adesea produs în laboratoare și vândut sub formă de pulbere sau pilulă.

Fentanilul sub formă de pudră arată la fel ca multe alte droguri. Acesta este în mod obișnuit amestecat cu stupefiante precum heroina, cocaina și metamfetamina, iar pilule sunt făcute să semene cu alte opiacee eliberate pe bază de prescripție medicală.

În forma sa lichidă, acest drog poate fi găsit în spray-uri nazale și picături

Leo, dragul meu, te iubesc ca în prima zi în care te-am ținut în brațe”, a transmis Drena De Niro marți într-o postare publicată pe Instagram.

Mama îndurerată a adăugat că a fost dusă la casa funerară unde și-a „atins și ținut în brațe” fiul pentru ultima oară, de către același șofer care i-a luat de la spital când s-a născut.

Nu meritai să mori așa, dar nu pot să cred decât că Dumnezeu avea nevoie de un înger. Te voi avea în fiecare secundă din fiecare moment în inima și în amintirile mele până când voi fi din nou cu tine. Inima mea este distrusă pentru totdeauna.

Eu, tati și familia ta te iubim, te iubesc cu fiecare bătaie a inimii mele care plânge”, se mai arată în postarea publicată pe Instagram.

Carlos Rodriguez, tatăl băiatului, nu a vorbit public despre moartea acestuia. Totuși, el a publicat o imagine înnegrită pe contul său de Instagram, mulți utilizatori exprimându-și condoleanțele în secțiunea de comentarii. De asemenea, Robert De Niro a transmis că este „profund afectat” de moartea nepotului său.

La fel ca bunicul și mama sa, tânărul a fost actor. El a jucat în filmul „A Star Is Born”, Cabaret Maxime” și în „The Collection”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB