Posibilitatea creșterii investițiilor în România, temă de discuții la Palatul Cotroceni

Posibilitatea creșterii investițiilor în România, temă de discuții la Palatul Cotroceni

Posibilitatea creșterii investițiilor în România a constituit tema principală a discuțiilor care au avut loc miercuri, la Palatul Cotroceni, între președintele Klaus Iohannis și reprezentanți ai Comitetului de Est al Economiei Germane.

"Germania este cel mai important partener comercial al României și se numără printre marii investitori din țara noastră. Pentru a atrage cât mai multe investiții, avem nevoie de un sistem de educație adecvat meseriilor de viitor, cât și de calificarea tinerilor în întreprinderi care ulterior să-i angajeze pe termen lung. Cu prilejul recentei mele vizite la Berlin, am încurajat oamenii de afaceri și firmele germane să vină în România și să creeze noi locuri de muncă. Azi m-am întâlnit cu reprezentanții Comitetului de Est al Economiei Germane pentru a le asculta propunerile legate de o posibilă creștere a investițiilor în România și de extinderea lor în zone ale țării care au nevoie de revigorarea pieței muncii", a precizat președintele Klaus Iohannis, într-o postare pe pagina sa de socializare . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990