„Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?”/Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

„Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?”/Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

Faptul că lui Adrian Beleaua de la Iași îi place să fie în centrul atenției este deja cunoscut. Nu este zi să nu posteze pe conturile sale de socializare momente din viața sa. Ba este la grătar sau la masă cu familia și prietenii, ba în sala de antrenament, ba se ceartă cu rivalii.

Acum, pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care Ramona, soția lui Adrian Corduneanu face o regie ca să prezinte casa în care locuiește împreună cu el și copiii. Astfel, de undeva de la etaj, pare să plece în căutarea soțului.

”Hai să vedem unde e tati”, îi spune Ramona unuia dintre copii, apoi filmează când coboară treptele, având grijă să filmeze pereții tapițați și covoarele persane. La capătul scărilor în găsește pe Adrian Beleaua, în living, uitându-se la televizor.

”Aici erai? Uite Giuli unde e! Dar ce face iubirică?”, întreabă Ramona. ”Relax la șemineu”, îi răspunde zâmbitor Adrian, întins pe canapeaua albastră, cu picioarele pe masa de cafea și privind la televizorul imens amplasat deasupra șemineului. Apoi o cheamă lângă el și filmează în continuare fata lor. El o pune să filmeze șemineul, apoi, televizorul. În living, mobila familiei lui Adrian Beleaua este în nuanțe de albastru, ca și draperiile, de altfel. Doar covoarele și tapiseria de pe pereți sunt în nuanțe de maro. În spatele canapelei este o masă lungă, albastră cu 10 scaune, tot albastre, ”ca la boierii ăia mari”.

”Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?”, își întreabă Corduneanu soția, iar Ramona îi dă voie. Bucătăria continuă în aceleași tonuri de albastru. Adrian filmează electrocasnicele, mobila de bucătărie, iar pe insula din mijloc sunt două orhidee, încă în ambalaj.

Costel Corduneanu își umple Facebook -ul cu rugăciuni și poze cu soția

În timp ce Adrian Beleaua se laudă cu noua mobilă, Costel Corduneanu și-a postat rugăciuni pe Facebook, pasaje din Biblie și imagini din locurile pe care le-a vizitat recent, împreună cu soția.

Costel Corduneanu si sotia

Se pare că în ultima vreme a început să viziteze și mănăstiri, una dintre cele mai recente poze fiind de la Voroneț.

Reglare de conturi în lumea interlopă din Iași. O nuntă a fost stricată de un interlop

Însă lumea interlopă din Iași nu este așa liniștită precum pare. Săptămâna trecută, un interlop a stricat petrecerea după ce și-a pus o cagulă pe față și a fluturat o sabie pe care a adus-o special de acasă. Fulger Gangal, un tânăr cunoscut în lumea interlopă, a fost fugărit de Ștefan Boncu, un interlop apropiat clanului Corduneanu, ce a mai avut de-a face cu legea, scrie BZI .

Nu este clar de la ce a pornit discuția dintre cei doi, însă lucrurile au degenerat. Enervat peste măsură, Ștefan Boncu a plecat de la petrecere spre casă și s-a întors cu o cagulă pe față, cu un spray lacrimogen și o sabie. L-a căutat pe Fulger, iar când a dat de el a început să-l alerge cu sabia în mână. Cei doi au fost reținuți de poliție.

Adrian Beleaua, la un pas să lupte în cușca MMA

Luna trecută, pe rețelele de socializare apărea informația că Adrian Beleaua este pregătiți să intre în cușca MMA, însă nu se știa cu cine va lupta. Informația s-a rostogolit în presa locală și centrală, iar celebrul luptător Tolea Cumac a anunțat public că îl susține pe Corduneanu.

La un moment dat, a primit și o provocare de la un alt celebru interlop, Cătălin Băcăoanu. Însă, nu se știe din ce motive, lupta s-a anulat. SURSA: Ziare.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa