Potec: David e un băiat foarte deştept, ştie ce vrea, face multe şi cere puţine

Potec: David e un băiat foarte deştept, ştie ce vrea, face multe şi cere puţine

"Sunt foarte mândră că m-am născut în această ţară, că stau aici, că de 9 ani acum se văd rezultatele muncii noastre. David este un băiat foarte deştept, ştie ce vrea, face multe şi cere puţine. Se trezeşte la 04.30, nu pentru că e forţat, ci pentru că vrea să fie cel mai bun din lume şi aşa a devenit. Adrian (Rădulescu) antrenorul lui are doar 32 de ani, citeşte, se informează, vrea să fie antrenor de lot. Avem încredere în el când ne prezintă un plan de pregătire, argumentează foarte bine. El şi David au o relaţie de prietenie şi respect. David a ales să stea la Budapesta alături de Robert Glinţă, dar apoi revine şi din 5 iulie va fi în bazin la Europenele de juniori", a spus Potec la emisiunea La Măruţă de la Pro TV.

Sportivul David Popovici, în vârstă de 17 ani, a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. Popovici a obţinut la CM şi aurul la 200 m liber.

Popovici, care în semifinale a obţinut timpul 47.13, record mondial la juniori, a încheiat finala cu timpul 47.58.

David Popovici a câştigat la Budapesta şi medalia de aur la 200 m liber, cu timpul 1:43.21, de asemenea record mondial la juniori.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul